Over VeldBerg Engineering

VeldBerg Engineering is een jong en dynamisch bedrijf dat is gespecialiseerd in industriële automatisering, met name op het vlak van besturingstechniek, watermanagement en utiliteitsbouw. Vanuit onze werkplaats aan de Philipsstraat 3P in Zoetermeer werken we voor klanten in heel Nederland. 

VeldBerg Engineering werd in 2015 opgericht door Jurriaan de Veld en Jan Hein van den Berg. Na jarenlang als collega’s te hebben gewerkt ontstond het idee om een eigen onderneming te starten in de automatiseringstechniek. Het bedrijf richt zich voornamelijk op de waterschappen en gemeenten, maar na verloop van tijd kwam daar utiliteitsbouw bij.

Binnen het eerste jaar groeide het bedrijf explosief. Het klantenbestand groeide op een goed tempo en ook de eerste personeelsleden werden aangenomen. Het doel is om continu te blijven groeien en meer klanten te kunnen helpen. 

“Het leuke van mijn werk vind ik de afwisseling. Het ene moment ben ik bezig met projectbegeleiding op kantoor, het andere moment werk ik in het veld om een klus af te ronden” Jan Hein 

VeldBerg Engineering helpt haar klanten het liefst met uitdagende projecten, van A tot Z. Een klant komt met een probleem, VeldBerg denkt mee en komt met een concrete uitwerking van een plan! Daarna wordt het project uitgevoerd, van het inkopen van materialen tot het installeren daarvan. Ook het stukje onderhoud wordt volledig uitgevoerd, indien gewenst. 

“We realiseren innovatieve oplossingen voor de hedendaagse uitdagingen in watermanagement, met name op het gedeelte automatisering en verduurzaming. Het leuke van mijn werk vind ik dan ook de uitdaging, dat motiveert mij erg.”Jurriaan 

He team van VeldBerg Engineering is flexibel, klantgericht en denkt altijd mee met de klant. Regelmatig bezoeken we de locatie van de klant om een vooronderzoek te doen. 

Wij zijn gespecialiseerd in:

  • Besturingstechniek
  • Watermanagement
  • Utiliteitsbouw

Specialistisch team van engineers

Jong & dynamisch bedrijf

We staan borg voor kwaliteit

Logo VCA
ISO9001
InstallQ
Erkend Leerbedrijf
Kenteq erkend leerbedrijf

Heeft u vragen?

Wilt u meer weten over onze producten of heeft u interesse in een vrijblijvende offerte? Neem dan contact met ons op. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 079 360 8284.