Succesvolle herstelwerkzaamheden bij drinkwaterlocatie

In opdracht van een gerenommeerde klant hebben we bij VeldBerg Engineering met succes herstelwerkzaamheden uitgevoerd aan een belangrijke drinkwaterlocatie. Het doel was om de locatie veilig en toekomstbestendig te maken, en we zijn er trots op dat we dit hebben bereikt.

Een van de belangrijkste aspecten van het project was het veilig aanleggen van de bekabeling door middel van een beschermbuis. We hebben nauwkeurig gepland en de werkzaamheden efficiƫnt uitgevoerd, met de hoogste prioriteit voor veiligheid.

Tijdens de uitvoering van de herstelwerkzaamheden hebben we erop toegezien dat de drinkwatervoorziening ononderbroken bleef. We hebben ervoor gezorgd dat onze werkzaamheden geen negatieve invloed hadden op de levering van veilig drinkwater aan de eindgebruikers.

Het resultaat van ons werk is een drinkwaterlocatie die voldoet aan de strengste normen op het gebied van veiligheid en duurzaamheid. De klant kan nu met vertrouwen de toekomst tegemoet zien, wetende dat hun drinkwaterlocatie weer veilig en betrouwbaar is.

Bij VeldBerg Engineering zijn we toegewijd aan het leveren van hoogwaardige technische oplossingen die voldoen aan de behoeften en eisen van onze klanten. Dit project is een voorbeeld van ons vermogen om complexe herstelwerkzaamheden uit te voeren met uitmuntendheid en klanttevredenheid als prioriteit.

Wij zijn gespecialiseerd in:

  • Besturingstechniek
  • Watermanagement
  • Utiliteitsbouw

Specialistisch team van engineers

Jong & dynamisch bedrijf

We staan borg voor kwaliteit

Logo VCA
ISO9001
InstallQ
Erkend Leerbedrijf
Kenteq erkend leerbedrijf

Heeft u vragen?

Wilt u meer weten over onze producten of heeft u interesse in een vrijblijvende offerte? Neem dan contact met ons op. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 079 360 8284.