Utiliteitsbouw

De engineers van VeldBerg Engineering zijn binnen de industriële automatisering gespecialiseerd op het gebied van besturingstechniek, watermanagement en allerhande elektrotechnisch werk voor utiliteitsbouw. In veel gevallen werken we dan ook aan elektrische installaties in- en om bedrijfspanden. Zo kunnen we bijvoorbeeld het aantal verdelers in de meterkast van uw bedrijfspand uitbreiden, oplaadpalen plaatsen voor elektrische auto’s en meedenken op het gebied van besparing van elektriciteit binnen uw bedrijfspand; bijvoorbeeld door plaatsen van ledverlichting.

LED-verlichting

Regelmatig adviseren we bedrijven en instellingen als het gaat om energie- en kostenbesparingen binnen hun pand. Daarbij kunt u denken aan het plannen en uitvoeren van vervanging van de traditionele verlichting in systeemplafonds voor led panelen. De aanschafprijs van LED is hoger dan van ‘normale’ verlichting, maar een ledlamp verbruikt veel minder energie, soms wel 90% minder dan conventionele verlichting. Bovendien is een ledlamp een stuk duurzamer; in veel gevallen is het dus per saldo voordeliger om over te stappen op ledverlichting.

Uiteraard kunnen we ook voor uw (bedrijfs)pand uitrekenen of plaatsing van LED een besparing kan opleveren. Interesse? Neem dan contact met ons op en wij komen graag – geheel vrijblijvend – een keer bij u langs om de mogelijkheden te bekijken en bespreken.

Overzicht werkzaamheden – utiliteitsbouw

Onze dienstverlening op het vlak van utiliteitsbouw is heel breed. Daarom vindt u onderstaand een overzicht van onze meest voorkomende werkzaamheden:

  • Uitbreiden van verdelers.
  • Plaatsing ledverlichting.
  • Zonnepanelen – ontwerp & plaatsing.
  • Automatisering van diverse processen in uw bedrijfspand d.m.v. bijvoorbeeld Domotica.
  • Plaatsing oplaadpalen t.b.v. elektrische voertuigen.
  • Omleggen van elektriciteitskabels, plaatsing stopcontacten, verlichting en meer.

Wij zijn gespecialiseerd in:

  • Besturingstechniek
  • Watermanagement
  • Utiliteitsbouw

Specialistisch team van engineers

Jong & dynamisch bedrijf

We staan borg voor kwaliteit

Logo VCA
ISO9001
InstallQ
Erkend Leerbedrijf
Kenteq erkend leerbedrijf

Heeft u vragen?

Wilt u meer weten over onze producten of heeft u interesse in een vrijblijvende offerte? Neem dan contact met ons op. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 079 360 8284.