Besturingstechniek

Besturingskasten voor diverse industriële toepassingen

Het team van VeldBerg Engineering is gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van besturingskasten inclusief de bijbehorende programmatuur, bijvoorbeeld als onderdeel van watermanagement. De besturingskasten vormen ‘het brein’ van zeer diverse industriële systemen en installaties.

PLC programmeurs

Binnen ons team beschikken we over PLC programmeurs die de gewenste elektronische systemen op basis van de beoogde functionaliteit kunnen programmeren. Daarbij werken we onder meer met PLC’s (hard- en software) van Siemens S7, Saia Burgess, Mitsubishi, Phoenix en T-BOX.

Monitoring en besturing met SCADA software

Als overkoepelende techniek voor monitoring en besturing van de PLC besturingskasten wordt gebruik gemaakt van SCADA software. Wij programmeren het systeem zo dat het verzamelen, doorsturen, verwerken en visualiseren van meet- en regelsignalen volledig naar de projectspecificaties wordt vervaardigd en opgeleverd.

Plannen en tekeningen met Eplan

Voor het maken van elektrische schema’s en ontwerpen van elektronische installaties, maken we gebruik van het Eplan-platform. Eplan is een elektrisch engineerings- en tekenplatform en wereldwijd de meest gevraagde software op dit vlak van industriële automatisering.

Werkplaats in Zoetermeer

We ontwerpen en programmeren de PLC besturingen en bijbehorende hard- en software vanuit onze eigen werkplaats aan de Wattstraat 28F in Zoetermeer (Zuid-Holland). Hier beschikken we over alle apparatuur voor het fysiek engineeren van de PLC besturingskasten en daarnaast over de diverse applicaties voor het programmeren. Om meer inzicht te krijgen in onze werkzaamheden – en de type projecten en systemen waar we aan werken – hebben voor u een aantal projecten in kaart gebracht.

Interesse? Laat het ons weten!

Heeft u automatiseringsplannen voor machines of productielijnen binnen uw bedrijf of organisatie? Of zoekt u als hoofdaannemer naar engineers die voor u projectmatig een PLC besturing kunnen programmeren? Neem dan contact met ons op en wij denken – indien gewenst – met u mee over het ontwerp en de implementatie van de gewenste besturing. Uiteraard kunt u bij ons ook aankloppen voor onderhoud, storingen, aanpassingen en vernieuwing van bestaande installaties.

Wij zijn gespecialiseerd in:

  • Besturingstechniek
  • Watermanagement
  • Utiliteitsbouw

Specialistisch team van engineers

Jong & dynamisch bedrijf

We staan borg voor kwaliteit

Logo VCA
ISO9001
InstallQ
Erkend Leerbedrijf
Kenteq erkend leerbedrijf

Heeft u vragen?

Wilt u meer weten over onze producten of heeft u interesse in een vrijblijvende offerte? Neem dan contact met ons op. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 079 360 8284.